Wydanie nr 205/2017, Poniedziałek 24.07.2017
imieniny: pokaż (7 imion)Olga, Antoni, Kinga, Wojciecha, Kunegunda, Krystyna, Zyglinda
ReklamaKontakt
  • tvregionalna24.pl
  • tvmalbork.pl
  • tvsztum.pl

Polityka prywatności

  1. Portal Regionalnej Telewizji Internetowej TvRegionalna24.pl - TvMalbork.pl - TvSztum.pl - Zulawyimierzeja24.pl dba o zachowanie najwyższych standardów ochrony prywatności Użytkowników. 
  2. Administratorzy portalu zapewniają ochronę dostępu do danych naszych użytkowników przez osoby do tego nieupoważnione, zgodnie z art.23ust.1,pkt1,3i5 Ustawy o ochronie danych osobowych (Dz.U.z 2002r.nr101,poz.926).
  3. W czasie wizyty na stronach naszego portalu, automatycznie zbierane są dane dotyczące odwiedzin, np. adres IP użytkownika, pozwalający ustalić skąd nastąpiło połączenie. Do tej grupy należą także dane dotyczące nazwy domeny, typu przeglądarki, typu systemu operacyjnego, itp.
  4. Podczas korzystania z formularzy kontaktowych zamieszczonych w portalu oraz kontaktu telefonicznego, poczty e-mail, itp., użytkownik przekazuje nam swoje dane osobowe, takie jak np. imię, nazwisko, adres e-mail, nr telefonu itp.
  5. Administrator nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użytkowników innym osobom lub instytucjom.
  6. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
  7. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.
  8. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
  9. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.
  10. Portal Regionalnej Telewizji Internetowej TvRegionalna24.pl - TvMalbork.pl - TvSztum.pl - Zulawyimierzeja24.pl może wykorzystywać pliki cookies, które służą do identyfikacji przeglądarki użytkownika podczas korzystania z naszej strony.
  11. Cookies nie zawierają żadnych danych osobowych. Portal używa plików cookies w celu spersonalizowania usług i treści do indywidualnych zainteresowań osób korzystających z serwisu. Cookies stanowią informację zapisywaną na serwerze z komputera użytkownika. Użytkownik posiada prawo zablokowania mechanizmu plików cookies w dowolnym momencie użytkowania portalu, może to jednak utrudnić lub uniemożliwić korzystanie z niektórych usług w portalu.
  12. Każdy użytkownik Internetu może dostosować poziom ochrony przed ciasteczkami do swoich preferencji, w tym całkowicie zablokować możliwość pozostawiania plików cookies.Informacje na temat ustawień dotyczących ciasteczek w poszczególnych przegladarkach dostępne są na poniższych stronach: w przeglądarce Operaw przeglądarce Firefoxw przeglądarce Chromew przeglądarce Internet Explorerw przeglądarce Safarii. Jeśli korzystasz z urządzenia przenośnego (telefon, smartfon, tablet), zapoznaj się z opcjami dotyczącymi ochrony prywatności w dokumentacji na stronie internetowej producenta Twojego urządzenia.
  13. Portal Regionalnej Telewizji Internetowej TvRegionalna24.pl - TvMalbork.pl - TvSztum.pl - Zulawyimierzeja24.pl zastrzega sobie prawo do organizowania konkursów dla osób odwiedzających strony portalu. W przypadkach, o których mówią zasady polityki prywatności w naszym serwisie, dane kontaktowe mogą być wykorzystywane w celach konkursowych - np. do kontaktu z laureatami konkursu w celu powiadomienia o wygranej. Osoby biorące udział w konkursach wyrażają zgodę na opublikowanie imienia i nazwiska w przypadku, kiedy zostają laureatami konkursów.
  14. Portal może przeprowadzać na swoich stronach sondaże i ankiety oraz instalować panele do badania preferencji użytkowników i oglądalności poszczególnych sekcji portalu. Zebrane dane posłużą do ogólnego sformułowania preferencji osób odwiedzających serwis.
  15. Informację o zmianie danych użytkownik może wysłać na adres e-mail biuro@tvregionalna24.pl
  16. Nasze bazy danych są zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.
  17. Serwis może zawierać odnośniki do innych stron. Administrator nie ponosi odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności obowiązujące na tych stronach. Niniejsza polityka prywatności dotyczy wyłącznie Serwisu.
  18. Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.
  19. Firma zbierająca dane: Dane właściciela serwisu TvRegionalna24.pl: TvMalbork.pl Piotr Wąsowicz 82-200 Malbork, ul. Poczty Gdańskiej 4/1 NIP: 582-122-11-53 REGON: 170308097 Regulamin usług i serwisów dostępny jest tutaj.

    Zobacz całość: http://www.tvregionalna24.pl/regulamin

  20. W razie pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt za pośrednictwem formularza kontaktowego dostępnego w zakładce "kontakt".
Tagi